Sunday, 16 November 2014

bakal pengantin hilangkan parut jerawat sebelum bersanding

Kepada kengkawan yang bakal menjadi pengantin tak lama lagi dan yang merancang
untuk bersanding tak lama lagi....untuk renungan bersama....

pengedar shaklee tanjung malim behrang slim river kalumpang hulu bernamMerisik sudah, bertunang pun sudah. Kini, bakal pengantin hanya tinggal menunggu masa sahaja sebelum bersanding  & hari bahagia itu bakal menjelma. Gejolak rasa di jiwa bakal pengantin bagai tidak sabar ingin dicurahkan kepada yang tersayang.  Ombak rindu yang melanda bagai tidak dapat dibendung lagi oleh bakal pengantin.
Persiapan perkahwinan sedang rancak dilakukan bakal pengantin.  Segala keperluan dan kelengkapan telah pun diaturkan dengan begitu sempurna sebelum bersanding. Makin hampir dengan hari perkahwinan, makin berdebar dan gelisah hati kedua belah pihak pengantin.
pengedar shaklee tanjung malim behrang slim riverPelbagai persiapan harus disiapkan dengan segera, agar majlis bersading yang diidamkan akan berjalan seperti yang dijadualkan.Dalam kesibukan membuat segala persiapan akhir untuk majlis bersanding nanti, jangan lupa akan persiapan mental dan fizikal anda sebagai bakal pengantin.
iskhhh..boleh tahan jiwang juga yerr..hihi.. Big Smile  Terus ke agenda kita khas untuk

BAKAL PENGANTIN..

petua HILANGKAN PARUT JERAWAT sebelum bersanding.

1. Pastikan wajah bakal pengantin sentiasa dalam keadaan bersih.
pengedar shaklee tanjung malim behrang slim river
2. Bakal pengantin jangan terlalu kerap menggunakan mekap yang tebal di wajah.
3. Bakal pengantin perlu bersihkan wajah dengan sempurna setiap kali selepas mengunakan mekap.
pengedar shaklee tanjung malim behrang slim river
4. Cuci wajah sekurang-kurangnya 3 kali sehari dengan air suam dan gunakan pembersih yang sesuai untuk kulit wajah yang berminyak dan berjerawat. Bakal pengantin, sila lakukan dalam urutan berputar.
5. Jangan lakukan urutan atau pembersihan yang berlebihan kerana ia akan menyebabkan iritasi pada wajah bakal pengantin.
pengedar shaklee tanjung malim behrang slim river
6. Bakal pengantin, tolong elakkan daripada memicit jerawat dengan kuku! Memicit jerawat akan menyebabkan kulit menjadi bengkak, merah dan berparut tau..
7. Jagalah kebersihan rambut dan tangan wahai bakal pengantin. Tolong elakkan menyentuh wajah dalam keadaan jari yang kotor. Sebaiknya bersihkan tangan sebelum menyentuh wajah.
pengedar shaklee tanjung malim slim river behrang
8. Hentikan menggunakan mekap ketika wajah masih berjerawat.
9. Sering berganti tuala pengelap wajah pastikan tuala tersebut lembut dan bersih.
10. Bakal pengantin perlu lindungi kulit dari sinar matahari kerana ia akan meransang kulit mengeluarkan lebih banyak sebum sehingga menyebabkan pertumbuhan jerawat.
11. Bakal pengantin jangan panik..Jika jerawat tumbuh di bahagian belakang badan, pakailah pakaian yang longgar, ringan dan dapat menyerap peluh.
pengedar shaklee tanjung malim slim river behrang kalumpang
12. Kurangkan memakai skarf / topi kerana ia sering menjadi tempat terkumpulnya minyak dan debu. Ingat tu bakal pengantin..
13. Bakal pengantin perlu kurangkan makanan yang pedas, berminyak dan berkalori.

Selain dari petua-petua yang terdapat di sini, berikut amat penting bagi bakal pengantin sebelum bersanding;

Sentiasa berwudhuk

pengedar shaklee tanjung malim behrang slim river
Dengan berwudhuk bermaksud kita sentiasa mencuci wajah kita dari sebarang kekotoran. Orang tua-tua kata, kalau rajin berwudhuk, muka akan sentiasa bercahaya. Jadi, rajin-rajinlah berwudhuk terutamanya bakal pengantin.

Sentiasa bertenang & Elakkan Tekanan 


pengedar shaklee tanjung malim behrang slim river

Dalam keadaan stress melampau, hormon adrenalin dan hormon androgen akan dikeluarkan lebih banyak dan menyebabkan pertumbuhan jerawat. 
Bakal pengantin perlu mengawal stress sebelum bersanding, pengambilan suplemen B-Complex yang selalu dikaitkan sebagai 'ubat penenang' sangatlah digalakkan.

Minum air putih 8 gelas atau 2 liter setiap hari

pengedar shaklee tanjung malim slim river behrang upsi kalumpang
Saya kelaskan minum air putih sebagai petua moden kerana admin percaya petua ini tidak makan dek zaman. Pastikan bakal pengantin minum segelas air selepas bangun dari tidur, sebelum mandi (gosok gigi) jangan tidak tahu ya pembaca sekalian terutamanya bakal pengantin, kerana air ini boleh membantu mencuci dalaman anda serta membantu melancarkan perjalanan darah yang juga dipercayai membantu menaikkan seri wajah anda.
Tips menarik untuk dikongsi bersama anda adalah pastikan anda minum air putih (air suam) dalam keadaan duduk. Mengikut sunnah nabi, dengan cara melihat terlebih dahulu air di dalam gelas, bacakan bismillah, selawat ke atas Nabi dan minum dalam keadaan duduk. Menurut sains, dengan minum secara duduk sebenarnya membantu usus kita berkerja kerana jika anda minum dalam keadaan berdiri, dipercayai sebenarnya usus anda berada di dalam keadaan tersekat atau tersumbat. Hal ini kerana terdapat lubang yang ditutup ketika kita berdiri yang membantut urusan 'kerja' usus kita.

 Ambil supplement untuk pemberi tenaga

pengedar shaklee tanjung malim slim river behrang kalumpang
Pengambilan supplement atau minuman tambahan amatlah digalakkan bagi membantu bakal pengantin mendapatkan tenaga yang diperlukan. Lebih lebih lagi dalam menyediakan persiapan hari bahagia, pastinya pengantin memerlukan tenaga tambahan sebelum bersanding. Kerana pastinya pengantin penat ketika hari bersanding, jadi dengan pengambilan supplement, di samping memberikan tenaga, turut menyumbang menyerikan lagi wajah manis anda wahai bakal pengantin yang cantik . Dapatkan vitamin yang bersesuaian..
Selain itu, bakal pengantin dapat memperbaiki hormon badan dengan mengamalkan vitamin... 

 Antara vitamin untuk hilangkan  parut jerawat bakal pengantin ialah:



1. ESP - Energizing Soy Protein - Mempertingkatkan pemulihan luka dan mengurangkan parut di wajah.

pengedar shaklee tanjung malim slim river behrang kalumpang kerling upsi

2. Zinc Complex - Mempertingkatkan sistem imun, mengurangkan inflamasi dan mempertingkatkan tahap sihat hormon.


3. Vita C Sustained Release - Mempertingkatkan sistem imun, membantu menyekat bakteria yang menyebabkan jerawat.


4. Vitamin E - Melindungi dari radikal bebas.
pengedar shaklee tanjung malim slim river behrang kalumpang kerling upsi
Siapa yang tak nak cantik masa bersanding...
Mesti semua bakal pengantin berusaha hilangkan parut jerawat sebelum bersanding...
Tengok ni...cantik kan pengantin ni...kulit cantik lincin berseri..tanpa sebarang jerawat..
Saya pasti anda juga mahukan kulit yang cantik dan sihat tanpa kesan parut...
Untuk abadikan kenangan terindah dalam hidup bakal pengantin, hubungi saya untuk dapatkan maklumat lanjut berkaitan cara bakal pengantin hilangkan parut jerawat sebelum bersanding....
Semoga hasrat bakal pengantin untuk mendapatkan kulit muka berseri tanpa parut jerawat  menjadi kenyataan...aamiin...
pengedar shaklee tanjung malim slim river behrang kalumpang kerling upsi
Hubungi saya 012-2652571 untuk dapatkan 
SET KECANTIKAN KULIT BAGI BAKAL PENGANTIN  agar kulit cantik, licin dan berseri ketika BERSANDING sekarang juga...
Nak tahu tentang set kecantikan kulit, klik di bawah....
  Rugi sangat-sangat kalau tak beli. Big Smile
Hubungi saya 012-2652571 untuk dapatkan SET KECANTIKAN KULIT BAGI BAKAL PENGANTIN  agar kulit cantik, licin dan berseri ketika BERSANDING sekarang juga...
Terus hubungi / whatsapp saya di 012-2652571 untuk konsultasi segera !
Konsultasi diberikan secara PERCUMA apabila anda menjadi pelanggan vitamintoyou.blogspot.com

 
Jika anda membeli supplemen SHAKLEE bersama vitamintoyou.blogspot.com , 
saya akan kongsikan pelbagai lagi tips dan cara pengambilan yang lain KHAS untuk pelanggan vitamintoyou.blogspot.com...  :-)
  


pengedar shaklee tanjung malim, behrang, slim river,proton city, UPSI, kalumpang, hulu bernam

Saya pengedar shaklee Tanjung Malim, Behrang, Slim River, Proton City, UPSI, Kerling, Kalumpang dan seluruh Malaysia.


Jika ingin dapatkan produk-produk Shaklee bolehla menghubungi saya di:

Whatsapp / Sms / Telegram: 0122652571
Email:
mazlinamdmustaffa@gmail.com

  Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Tanjung Malim dan seluruh malaysia :)

pengedar shaklee  tanjung malim slim river behrang proton city kalumpang ULU BERNAM malaysia



Boleh COD area Tanjung Malim, Behrang, Slim River, Proton City, UPSI, Kerling, Kalumpang, dan penghantaran seluruh Malaysia.

Harga terbaik dari kami!

 

pengedar shaklee  tanjung malim slim river behrang proton city kalumpang ULU BERNAM malaysiaBerminat untuk menjadi ahli Shaklee?

Boleh hubungi saya juga!

Your Trusted Independent Distributor

MMM ~ mazlina md mustaffa

Sunday, 2 November 2014

set vitamin untuk kanak-kanak

Vitamin Untuk Kanak-Kanak
vitamintoyou.blogspot.com

Sebagai ibu bapa prihatin, pasti inginkan anak-anak mendapat khasiat makanan sepatutnya. Lebih-lebih lagi bila sudah bercerai susu ibu, 100% nutrisi harian adalah dari pemakanannya.

 

 

Tahukah Anda?

Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Tanjung Malim dan seluruh malaysia :)
  • Dari kelahiran hingga umur 3 tahun, perkembangan otak amat peka terhadap pemakanan bayi dan 75% daripada kapasiti otaknya berlaku dalam tempoh yang genting ini.
  • Selepas umur dua tahun, pengambilan makanan berlemak seharusnya diambil dalam kuantiti sederhana rendah untuk mengelakkan penyakit jantung, kegemukan dan masalah kesihatan yang lain.
  • Pada umur lima tahun, 90% daripada perkembangan otak kanak-kanak telah lengkap.
  • Antara umur 11 dan 16 tahun,  satu peningkatan yang besar dalam tumbesaran biasanya berlaku dengan peningkatan berat badan dan pertumbuhan otot yang ketara.

  

Chewable Vita-C @ 100mg

Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Tanjung Malim dan seluruh malaysia :)


Menguatkan Fungsi Imunisasi. Tubuh badan anda boleh melakukan banyak perkara, tetapi ia tidak boleh membuat atau menyimpan vitamin C.

  • Membantu mengekalkan pertahanan semulajadi tubuh badan
  • Membantu anda menjaga kesihatan gigi dan gusi serta struktur tulang. Ia sangat penting bagi gigi yang kuat dan gusi yang sihat
  • Meningkatkan penyerapan zat besi daripada sumber bukan daging
  • Untuk kesihatan tulang, gigi, gusi serta juga struktur am tubuh badan
Bagi anak-anak yang aktif dan tidak suka dengan vitamin berbentuk pil, ada pilihan buat mereka. Iaitu Mealshakes. My daughter Damia memang payah nk telan... so sehari sekali, saya pasti akan campurkan 1/4 sudu makan Meal Shake ini kedalam susu (8oz)

Meal Shakes

Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Tanjung Malim dan seluruh malaysia :)
  • Minuman berperisa vanila yang lazat dan disukai anak-anak
  • Mengandungi 19 vitamin dan mineral penting
  • Rendak lemak dan rendah glisemik
  • Sumber protein dan kalsium
  • Sesuai untuk hidangan sarapan pagi dan sebelum tidur
  • sesuai bukan sahaja untuk kanak-kanak tetatpi... Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan, Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang, Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil dan Warga tua

Nota : Setiap bancuhan Shaklee Meal Shake memberikan satu pertiga daripada US RDA dengan 19 vitamin/ galian yang diperlukan bersama dengan protein, galian dan 3gm serat. Ia adalah pemakanan tambahan yang lengkap.
pengedar shaklee tanjung malim behrang slim river kalumpang ulu bernam bidor teluk intan

 
Secara ringkas
  • Kanak-kanak bawah 1 tahun – minum susu ibu dan mendapat khasiat dari susu ibu yang diminum.
  • Kanak-kanak 1-3 tahun – ambil mealshake sesudu sehari yang dicampur dengan air sejuk atau suam. Juga boleh ambil soy protein (ESP) dalam kuantiti yang serupa.
  • Kanak-kanak 4 tahun ke atas – mealshake, dan chewable Vita-C
Hubungi saya 012-2652571 untuk dapatkan SET VITAMIN KANAK-KANAK  bagi memastikan anak anda dan keluarga anda sihat selalu.. sekarang juga...

Rugi sangat-sangat kalau tak beli. Big Smile




pengedar shaklee tanjung malim behrang slim river kalumpang ulu bernam bidor teluk intan
Terus hubungi / whatsapp saya di 012-2652571 untuk konsultasi segera !

Konsultasi diberikan secara PERCUMA apabila anda menjadi pelanggan vitamintoyou.blogspot.com.

Jika anda membeli supplemen SHAKLEE bersama vitamintoyou.blogspot.com , 
saya akan kongsikan pelbagai lagi tips dan cara pengambilan yang lain KHAS untuk pelanggan vitamintoyou.blogspot.com...  :-)

set penjagaan kulit muka shaklee nutriwhite vs enfuselle

Nutriwhite vs Enfuselle

 
Ramai yg mula minat nak cuba skin care Shaklee..tp yg mane satu?
Nutriwhite atau Enfuselle?
Pastikan anda membuat pilihan yg betul-betul sesuai dengan jenis kulit dan masalah kulit anda..

Ketahui kedua-duanya dan kesesuaiannya dengan kulit anda:

- lebih sesuai utk kulit normal tanpa sensitiviti dan jerawat yang teruk sbb ianya berfungsi lebih kepada mencerah, dan kandungan vitamin C yg tinggi tak sesuai utk kulit yg sensitif dan berjerawat teruk. Antara produk  Nutriwhite :





- Gentle Deep Foaming Cleanser :

http://vitamintoyou.blogspot.comhttp://vitamintoyou.blogspot.com

  • Membersihkan dan menyegarkan kulit
  • Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
  • Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
  • Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
  • Lembut dan menyegarkan

  • Ia lembut dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang
  • Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary
  • Kudzu menegangkan dan mencerahkan
  • Marshmallow melembapkan
  • Ianya sangat berkesan

  • Licin serta kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari dan Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap yang bertindak daripada semua sudut ini melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran

Cara yang menyenangkan untuk mendapatkan kulit muka yang licin dan berseri yang diformulasi dengan:
  • Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit,
  • Strawberi Begonia untuk mengimbangkan pigmen
  • Kacang Soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompok-tompok hitam
  • Mulberi untuk mencegah daripada kerosakan kesan daripada cahaya matahari
  • Di samping itu, Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah
  • Lembut dan mudah diserap oleh kulit

  • Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
  • Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam
  • Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit
  • Vitamin C aktif mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah
  • Pada waktu pagi, anda akan bangun dengan kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri

  • Menjadikan kulit anda licin, lembut dan berseri
  • Tunas Pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
  • Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Lembut, tidak berminyak, dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri

  • Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat
  • Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit
  • Cats Claw menegangkan kulit
  • Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit anda dengan rawak wajah yang lebih halus


 - Sesuai pd yg berumur 25 ke atas atau yang mempunyai masalah kulit berminyak, terlalu kering, dan sensitif..untuk memudahkan anda membuat pilihan, 2 kategori product Enfuselles :

pengedar shaklee tanjung malim, upsi, proton city, slim river, bidor, behrang, kalumpang


1) Hydrating Cleansing Lotion :
pengedar shaklee tanjung malim, upsi, proton city, slim river, bidor, behrang, kalumpang

Emulsi berkrim ini bertindak menanggalkan kotoran, bahan pencemaran dan mekap tanpa menjejaskan lapisan minyak semulajadi kulit.
  • Emolien yang kaya serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit halus, seimbang dan berseri
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik
2) Hydrating Toner :
pengedar shaklee tanjung malim, upsi, proton city, slim river, bidor, behrang, kalumpang

Meneutralkan Tindak Balas Yang Boleh Merosakkan Kulit
Hydrating Toner melegakan dan menyediakan kulit untuk rawatan Enfuselle.
  • Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Rumusan tanpa alkohol yang menyejat dengan cepat tanpa mengeringkan kulit
  • Melindungi lapisan minyak semulajadi kulit, menyucikan dan melembutkan dengan ekstrak witch hazel dan kamomil
3) Hydrating Moisturizer :
pengedar shaklee tanjung malim, upsi, proton city, slim river, bidor, behrang, kalumpang

Melembapkan Kulit Sehingga 24 Jam
Krim tanpa minyak dan tidak melekit yang kaya dengan agen pelembap bagi menyerlahkan kehalusan dan keanjalan kulit dengan serta-merta.

Terbukti secara klinikal:
  • 102% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
  • 195% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
  • 21% pengurangan kedutan dalam masa 28 hari
  • Kesan yang ketara dapat dilihat dengan serta-merta, dan ia berterusan sehingga 24 jam
  • Garis-garis halus berkurangan dengan ketara
  • Hipoalergenik
4) Eye Treatment :
pengedar shaklee tanjung malim, upsi, proton city, slim river, bidor, behrang, kalumpang

Garis-Garis Halus dan Kedutan Tidak Lagi Ketara

Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus.

Terbukti secara klinikal:
  • 233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
  • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
  • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
  • Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
  • Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
  • Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
  • Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap.


1) Purifying Cleansing Gel :
pengedar shaklee tanjung malim, upsi, proton city, slim river, bidor, behrang, kalumpang

Gel berbusa bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan pencemaran, mekap dan minyak berlebihan.

  • Bahan-bahan khas serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit terasa segar dan lembut
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik

2) Purifying Toner :
pengedar shaklee tanjung malim, upsi, proton city, slim river, bidor, behrang, kalumpang

Dengan Tiga Tindakan Untuk Menghentikan Kerosakan Pro-Oksida

Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan Enfuselle.

  • Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Menyegarkan dan memperhalus kulit dengan ekstrak likoris, ginseng dan witch hazel
  • Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
  • Membantu mengawal kulit berminyak
  • Hipoalergenik

3) Balancing Moisturizer :
pengedar shaklee tanjung malim, upsi, proton city, slim river, bidor, behrang, kalumpang

Formula Ringkas untuk Menyubur dan Melembapkan Kulit
Formula yang ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat.

Terbukti secara klinikal:

  • 146% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
  • 268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
  • 173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari
  • Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
  • Hipoalergenik

4) Eye Treatment :
pengedar shaklee tanjung malim, upsi, proton city, slim river, bidor, behrang, kalumpang

Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus

Terbukti secara klinikal:

  • 233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
  • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
  • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
  • Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
  • Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
  • Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
  • Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap
 
 
 
 
 
 
Hubungi saya 012-2652571 untuk dapatkan SET PENJAGAAN MUKA SHAKLEE NUTRIWHITE & ENFUSELLE  bagi memelihara wajah anda & keluarga anda sekarang juga...

Rugi sangat-sangat kalau tak beli. Big Smile




Terus hubungi / whatsapp saya di 012-2652571 untuk konsultasi segera !

pengedar shaklee tanjung malim, behrang, upsi, slim river, bidor, kalumpang


Konsultasi diberikan secara PERCUMA apabila anda menjadi pelanggan vitamintoyou.blogspot.com.

 
Jika anda membeli supplemen SHAKLEE bersama vitamintoyou.blogspot.com , 
saya akan kongsikan pelbagai lagi tips dan cara pengambilan yang lain KHAS untuk pelanggan vitamintoyou.blogspot.com...  :-)